четвъртък, 9 декември 2010 г.

Tokyoflash канавки традиция за пореден път с Kisai гледате сателит

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/tokyoflash-ditches-tradition-yet-again-with-kisai-satellite-watc/:
По колко различни начина може един часовник показва времето? Толкова много начини, като напълно е видно от все по-изобретателни хора в Tokyoflash Япония . Последният им предлагане е Kisai сателит, един USB-акумулаторна часовник, който се позовава на три мига "ореола", за да показва времето по начин, който е малко по-малко объркващо, отколкото някои други часовници на компанията, но все пак доста объркващо, за да посрами някой да пита за времето. Нещо повече, за разлика от някои от концепцията часовници Tokyoflash е, това е действително на разположение (за малко над $ 90), и в избора на черен или бял или с сини или зелени светодиоди. Хит на галерията по-долу за по-внимателно, и главата на миналото на почивка за видео.

Продължавам четене Tokyoflash канавки традиция за пореден път с Kisai гледате сателит

Tokyoflash канавки традиция за пореден път с Kisai сателит гледате първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми декември 2010 год. 19:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Tokyoflash Япония | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар