четвъртък, 14 април 2011 г.

Т-Мобиле поништава Чак Више плус неограничен план уочи лансирања?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/13/t-mobile-cancels-even-more-plus-unlimited-plan-on-eve-of-launch/:
Таман када смо помислили Т-Мобиле је о томе да рок свету нудећи донети-ваше-сопствене-телефон корисницима сумануто јефтин неограничен плану , ми смо чули да је компанија задавили $ 60 Унлимитед верзија Још више Плус у креветац - - ТмоНевс снаггед требало унутрашње саопштење да тврди да је план био отказан у последњем тренутку. Ми само да допре до Т-Мобиле себе, међутим, и речено им је реалност ништа Сортирај:
Т-Мобиле није званично објавити сваком случају планира јуче, а компанија не коментарише гласине и спекулације. Данас, Т-Мобиле је званично најавио нову, јединствену линије неограничено план који је доступан од данас за само $ 79,99 месечно, уз још план и двогодишњи уговор.
Другим речима, Т-Мобиле саопштила да није послала претходни Извјештај за штампу уопште. Нисмо сигурни ко је овде говори истину, али је било тако, једно је извесно - и даље неце бити тамо 60 УСД неограничена Још више Плана Плус од сутра ујутру. Ви сте више него добродошли да се осуши твоје сузе са $ 80 на уговору плану сада, ипак. ПР након паузе.

Наставити читање Т-Мобиле поништава Чак Више плус неограничен план уочи лансирања?

Т-Мобиле поништава Чак Више плус неограничен план уочи лансирања? првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 13 Маи 2011 17:55:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ТмоНевс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар