четвъртък, 14 април 2011 г.

Нетфликс за Ксбок 360 у току са Кинецт подршку, сви талас!

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/14/netflix-for-xbox-360-updated-with-kinect-support-everybody-wave/:
Следећи пут када ударио Нетфликс апликацију на Ксбок 360 ажурирање смо чули на ЦЕС-у ће бити на чекању, чиме Кинецт власници способност да кроз своје видео снимке Флик (као ЕСПН3 и Зуне су од периферних покренут ) без копања контролер од каучу јастуци. Након преузимања ажурирања 43МБ машући оне стране за камеру или говорећи КСБок це се повуци се нови мени види горе, што је аутоматски сортира избор за претраживање гласом или гестом на основу онога што мисли да можда желите да пратите следећи. Избор "Прегледај све" вам доноси праву назад на стандардни мени и вероватно је метода највише ће желети да се држи, међутим, у стању да паузу у току репродукције филма брзо, једноставно говорећи Ксбокс, Пауза (или ФФ уназад, прескочите сцени, итд) је прилично згодан. Није близу Ксбок? Погледајте кратак видео запис о њему у акцију након паузе.

[Хвала, Џорџ]

Наставити читање Нетфликс за Ксбок 360 у току са Кинецт подршку, сви талас!

Нетфликс за Ксбок 360 у току са Кинецт подршку, сви талас! првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 14 Јан 2011 11:43:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Главни Азра | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар