четвъртък, 14 април 2011 г.

Асус Еее ПЦ извињава за писање трансформатора одлагања неће детаљ, везан за амерички почетак краја априла

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/13/asus-apologizes-for-eee-pad-transformer-delay-it-wont-detail-u/:
Па, што се тиче одлагања идите, ово је изгледа као онај који Асус је вољан да прихвати. Као компанија објашњава на својој Фацебоок страници, потражња за Еее писање трансформатор је очигледно била толико висока да првих неколико серије су распродате "много брже" него што је планирано горе. што је остало глобални лансирање за саће таблета мало у ваздуха, са компанијом само усмеравање људи да своје странице на Фацебоок за појединачне земље за више информација, иако нажалост не дају много на путу детаља у овом тренутку.

То кашњење је очигледно неће утицати на САД лансирања, али - бар не на било који значајној мери. Према скоројевића ЈоаннаСтерн.цом сајта, трансформатор ће бити удара САД до краја овог месеца са ценом од 399 долара, док је тастатура док ће вас покренути $ 149. Да ли је могуће да се видимо почетке таблета цену рата ? Ево нада.

[Хвала, Џејмс]

Асус Еее ПЦ извињава за писање трансформатора одлагања неће детаљ, везан за амерички почетак краја априла првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 13. Апр 2011 18:57:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Асус (Фацебоок) , Јоанна Стерн | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар