четвъртък, 14 април 2011 г.

Мицрософт потврђује ИЕ10 неће радити на Висти, милионе корисника ИЕ9 слегање раменима

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/14/microsoft-confirms-ie10-wont-run-on-vista-millions-of-ie9-user/:
Ако сте део групе нестајање и даље користите Виндовс Виста, мораћете да сачекате следећу надоградње да ИЕ10 за Спин - Мицрософт је потврдио да најновију верзију свог претраживача неће приказивати на последњу- Ген оперативни систем, било у облику приказа програмер или када коначни софтвера бродова. Иако је примамљиво да протумачим као покушај је део система Мицрософт да стави широко гнушао Виста у својој прошлости, заправо постоји преседан за ово - не заборавите да Мицрософт одсече КСП подршку када је откривен ИЕ9. Као Мицрософт Реп рекао Цомпутерворлд, компанија би радије не морају да развију софтвер за најмањи заједнички именилац-. Барем, ако морате да се држите ново кован ИЕ9, можете бити сигурни да ћете бити у добром друштву .

Мицрософт потврђује ИЕ10 неће радити на Висти, милионе корисника ИЕ9 слегање раменима првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 14 Јан 2011 13:50:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Цомпутерворлд | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар