сряда, 6 април 2011 г.

Самсунг телевизор 3Д доживљај је све јефтинији: два пара наочара паковане у, $ 50 за додатке

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/06/samsungs-3d-tv-experience-is-getting-cheaper-2/:
Као што је битка између активне и пасивне 3Д наочаре Дисплаи Тецхнологи загреје, Самсунг је одговорио најављујући свој најјефтинији пар активних затварача 3Д наочаре ће коштати $ 50 (раније 130 долара) почетком 1. маја. Поред тога, све своје 3Д способни 2011 ХДТВ ће доћи са два пара наочара паковане у, осим ако испуњава услове за куповину је Мегаминд / Шрек Стартер Кит који већ долази са њима. Овај потез долази као ФНР бази приказује из Нокиа , Визио , Тосхиба и Пхилипс ударио тржишту. Нокиа посебно фокусирана на цену стакла као продајно место преко Самсунг у последњих неколико огласа који се водио у великој мери током НЦАА турнир (уграђени после паузе.) ЛГ пуњења 10 $ по пару за РеалД-компатибилни позориште 3Д наочаре док Визио има пара на свом сајту за $ 29,99 или два за $ 44,99.

Јефтини пар наочара Самсунг је ССГ-3100ГБ модел са замењива батерија слици горе и док обећава нови, лакши силуета дизајнирани ССГ-3700ГР наочаре ће такође добити јефтиније, нема нових цена још увек није објављен. 62% снижење цене није ништа кијање у, али изгледа да ће корисници и даље треба да купе у 3Д - и да је активно стакла победио пасивне на квалитет слике и угао гледања као што каже у Пресс Релеасе (после паузе) - - да подстакне продаја нових телевизора.

Наставити читање Самсунг 3Д телевизор искуство је све јефтинији: два пара наочара паковане у, $ 50 за додатке

Самсунг телевизор 3Д доживљај је све јефтинији: два пара наочара паковане у, $ 50 за статисте првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 06 Маи 2011 11:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар