четвъртък, 14 юли 2011 г.

Нечујно Призма Скилабс има за циљ да "Донесите вези физички простор"

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/P6YSRS_1xYY/:

Пре неколико недеља, нечујно покретање под називом Призма СкиЛабс формиран је у Сан Франциску. Већ то је стварање Бузз међу анђела инвеститора. То је сајт није много више од места носилац управо сада са овим нејасним описом :

Ми смо пионирски начина да физички простор на мрежи, стварање нових места за људе и предузећа да разумеју и ангажују једни друге.

Неколико трагова се могу открио гледајући два ко-оснивача: генерални директор Стив Расел и председник Рона Палмери . Расел је раније основао 3ВР , дигитални видео сигурносна компанија где је тренутно председник. Али, Призма Скилабс је свој нови пуним радним временом наступ.

Палмери је Халсеи малолетника десна рука у Малој подухватима, где је подржао и инкубирани ГрандЦентрал (сада Гоогле Воице), ОпенДНС и извиђача Лабс, друштвени ЦРМ и потпуно праћење услуга продаје литијум технологије (која се претворила у парници )

Дакле, имате видео надзор стручњака и Силиконске долине инвеститор са искуством у потрошача Веб и друштвеним медијима аналитику, и они желе да мој тикет је да они то раде преко видео "донети физичка места на мрежи.". Даље од тога, ми ћемо морати да задржи копање. Али, то звучи овако покретања је недвосмислено има за циљ да непрестано шири на форуму за онлине тржишту.

Ми ћемо држати наше видео камерама обучени овај.



Няма коментари:

Публикуване на коментар