събота, 23 април 2011 г.

ДирецТВ је иПад, иПхоне, андроид апликације ће такође имати ХБО Иди стримовање мај 2.

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/22/directvs-ipad-iphone-android-apps-will-also-have-hbo-go-strea/:
Баш као и веб верзије ХБО Иди Иди и Мак се може приступити и преко својих сајтова и различитих провајдера портала , ДирецТВ саопштила је да ће укључују приступ да их у своје апликације на иПад , иПхоне и "Селецт Андроид уређаја "у исто време Иди матерњем апликације лансирања . Нема речи о томе шта ограничења могу бити постављена на Андроид, ако је само Фроио или новији хардвер са Фласх приступачности, онда је то једна ствар, али Нетфликс стилу ДРМ кравату прозора може показати много више фрустрирајуће за наше игре на Тхронес стримовање планова. Саопштење је дошао из званичног ДирецТВ је Твиттер налог који указује апликације ће напредак много више од пуког даљински управљач и ДВР заказивања на исти датум, 2. маја претходно задиркивали у ИоуТубе приколица ХБО - ми ћемо сачекати и видети колико дуго је потребно да се интегрише у сличне апликације као што су Цомцаст од конкуренције и Веризон ФиОС.

ДирецТВ је иПад, иПхоне, андроид апликације ће такође имати ХБО Иди стримовање 2. маја првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 22 Маи 2011 18:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце @ ДирецТВ (Туиттер) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар