събота, 23 април 2011 г.

Питајте Енгадгет: најбржи боот / паљбу поинт-анд-схоот фотоапарат?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/22/ask-engadget-quickest-booting-firing-point-and-shoot-camera/:
Знамо да имате питања, а ако сте довољно храбри да питам свету за одговоре, ево одвод за то. Ове недеље Поставите Енгадгет питање долази до нас из "Дан", који је потпуно недостаје више од живота најбоље тренутке због спорог брзине покретања наћи на већини поинт-анд-схоот камера. Ако сте у потрази за послати упит на своје, кап нам линију на питајте [у] Енгадгет давт] цом [.
"Потребан нам је дигитални фотоапарат који може да се укључи и пожара ван тог првог брзо пуцао сајта.'с То није обично прате статистике на било који преглед, и нико не чини се да ове информације за сваку камеру се надају. Ми смо били другим читаоцима да нас обавести како на оно што мале дигиталне фотоапарате да искључите ватру своје прве слике у оквиру другог (идеално испод пола секунде), мали. То треба да буде, али углавном, само заиста брза у раду. Хвала! "
Брзи? Камера? Гот ит. Имате било какве препоруке? Требало их у наставку ... у журби!

Питајте Енгадгет: најбржи боот / паљбу поинт-анд-схоот фотоапарат? првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 22 Маи 2011 23:33:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар