вторник, 7 юни 2011 г.

иТунес (у облак) 10.3 бета доступан за довнлоад, идемо на руку-

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/07/itunes-in-the-cloud-10-3-beta-available-for-download-we-go-ha/:
Ако живите у САД или Канади онда у иТунес 10,3 Бета је спреман за грување. Аутоматско преузимање и приступ куповини историју је ограничен на ИОС 4.3.3 корисницима на иПхоне 3ГС, иПхоне 4 (ГСМ, жао Веризон претплатника), а 3. и 4. генерације уређаја иПод тоуцх. Када испуни те захтеве, иТунес у цлоуд Бета обећава да ће задржати све своје ново купљене музике иТунес-у синхронизацију између уређаја, а дајући вам избор да преузмете претходно купљене песме кад год желите без додатних трошкова. Бета 10,3 такође доноси Аутоматски Преузимања функцију на ваш апликације и књиге, сада вам омогућава да купите томовима са вашег десктопа док их имајући у синхронизацију са иБоокс апликацију покренуту на ИОС уређаја.

Наравно, нисмо могли а да не тестирати га из себе и из Мац-а и иПхоне-4, па преко кликните за наше прве утиске.

Наставити читање иТунес (у облак) 10.3 бета доступан за довнлоад, идемо на руку-

иТунес (у облак) 10.3 бета доступан за довнлоад, идемо руке-на првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 07 Апр 2011 07:55:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Јабука | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар