събота, 5 февруари 2011 г.

Schneider-Kreuznach казва, че е "работи интензивно" Micro Four Thirds лещи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/05/schneider-kreuznach-says-its-working-intensively-micro-four-t/:
Там не е много твърд подробности по този въпрос все още, но тя изглежда като потребители на Micro Four Thirds камери вече могат да разчитат на получаване на някои нови опции обектив от Schneider-Kreuznach рано или късно. Компанията, известна с високия клас лещи и други оптични продукти, току-що обяви, че се присъедини на Micro Four Thirds System Standard група, и то се казва, че това е вече "работят усилено по съответната серия лещи." Дружеството главен изпълнителен директор д-р Йозеф Щауб още добави, че той вярва, че стандарт има "огромен потенциал", и че тя "улеснява и подобрява възможностите за компактни цифрови фотоапарати и предлага отлична възможност за индустрията като цяло, както и за нас като леща производителя. " Ръководителят на миналото на почивка за пълното съобщение за медиите.

Продължавам четене Schneider-Kreuznach казва, че е "работи интензивно" Micro Four Thirds лещи

Schneider-Kreuznach казва, че е "работи интензивно" Micro Four Thirds лещи първоначално се появи на Engadget на Съб, 5-ти февруари 2011 година 01:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink SlashGear | източник 43 Слуховете | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар