вторник, 26 април 2011 г.

Дон-8Р панхандлинг робота подесите да бескућницима застарео (видео запис)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/26/don-8r-the-panhandling-robot-set-to-make-the-homeless-obsolete/:
До сада, једно поље није безбедан од робота сметњи : прикупљање новца на улици. Не задуго. Простор већ пренатрпани са хипици гитару свира, паса у банданас, а деца носе УНИЦЕФ-светло наранџаста кутија је нова сила рачунати са. То је Дон-8Р (изговара се "донатора", за оне који не говоре робота), програмирани да прикупљају изричито промени и да буде неодољив. Универзитет у Данди студената Тим Приде створио новчића подстакнут робота како би сакупили новац за добротворне сврхе. То је узети мало врти око кампуса школе и већ је савладао три Псалам прикупљање новца: учтивости, упорност и рад - други остварена путем боја мења светла у куглу налик главу. Видео Дон-8Р раде свој посао после паузе.

Наставити читање Дон-8Р панхандлинг робота подесите да бескућницима застарео (видео запис)

Дон-8Р панхандлинг робота подесите да бескућницима застарео (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Маи 2011 07:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар | Соурце Тим Приде | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар