вторник, 26 април 2011 г.

Асус Еее за писање трансформатора иде на продају у САД-у, одмах се продаје на Амазон

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/26/asus-eee-pad-transformer-goes-on-sale-in-us-immediately-sells-o/:
САД морао да чека за своје Еее ПЦ писање трафо лансирање мало дуже од остатка света, али је конацно добио своју жељу и данас "реакција потрошача изгледа да је био ништа мање од прождрљив. Амазон би страна за $ 400 андроид 3,0 таблета изгледа да је отишао из "на лагеру" да "на лагеру", у року од само минута, док Циљ - испоручилац испуњавања налога у име Амазон - такође наводи као трансформатор тренутно недоступна. АСУС сопствене Где купити страницу нас доводи до гомила мртвих завршава, као и, са Бест Буи је једини трговац које тренутно могу наћи са залиха у САД. Ми не можемо засигурно рећи да ли смо гледа на огромне потражње, или само ограничене снабдевања, али тешко да се расправљамо са одличну вредност АСУС предлог овде: 10-инчни екран ИПС, дуал цоре СПЦ и богат функцијама Таблет ОС све за мање од четири Бењаминс. Само ћете морати да буде брз на обарачу, ако желите један.

[Хвала, Ноа]

Асус Еее за писање трансформатора иде на продају у САД-у, одмах се продаје на Амазон првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Маи 2011 04:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СлицкДеалс.нет | Соурце Амазон , Бест Буи , Асус (Где Купити) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар