сряда, 29 юни 2011 г.

Утисци из Унцхартед 3: отворени бета Дрејк је превара у

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Q5zS-6FYgbM/impressions-from-uncharted-3-drakes-deceptions-open-beta.ars:

За оне који у нади да ће узорак мало предстојећих Сони Унцхартед 3: Драке је обмана, програмер Наугхти Дог је стигао са својим поправити. Студио је издао јавну бета на ПлаиСтатион Нетворк, који омогућава Плаистатион плус претплатницима и власницима злогласног 2 до кост рани поглед на мултиплаиер компонента титулу у. Али вреди ваше време да роните у овом ограниченом, груба Онлине Тест бета?

Бити љубитељ онлине претходни унос понуда, био сам узбуђен да видим шта Наугхти Дог тим ће донети на сто у том периоду. До данашњег дана, ипак, сматрам да је Унцхартед 2: Амонг Тхиевес је један од најбољих онлине искуства могу се наћи на ПлаиСтатион 3.. Игра Основне механике преведен и на конкурентне арени, нудећи подстицаје за играче да успори и надмудри своје противнике са добро постављен поклопац и прикривање. Срећом, овај тип мултиплејер афера је верно поново у обману Дрејк је.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар