сряда, 29 юни 2011 г.

ОнЛиве директор открива "потпуно нови приступ" на бежичне, кредити Реарден за обарање Шеноновом закон

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/29/onlive-ceo-reveals-entirely-new-approach-to-wireless-credits/:
"У унапред, да - у праву си, то је немогуће, али ипак, имамо десет радио све раде на истој фреквенцији, све у Шенон граница ... и нема сметње.." Ви не можете у потпуности грок значај те изјаве, али свако у великој мери укључени у решавање бежични проток криза је вероватно дропјавед. За мало више, постоји виде границе у бежичним познат као Закон Шенон, које у великој мери објашњава зашто нико не може да гледа ИоуТубе клип на своје ЕВО у Мичигену стадиону. Из било ког разлога, то је било претпоставити да је овај закон у основи је било несаломив, али изгледа као да је мало вероватно члан друштва може имати само поништио очекивања. ОнЛиве је директор Стив Перлман је недавно открио пробој из Реарден предузећа - укратко, они су схватили решење, а у тестирању, то је ради ствари као што је "уклањање мртве зоне" у потпуности. Његов слајд, приказан током презентације на Колумбији, примећује да је импликација овде "дубока", а нисмо могли сложити више. Да ли себи солидан и погодио играју у видео испод паузе - ми смо брзо прослеђен у којима овај део почиње.

Наставити читање ОнЛиве генерални директор открива "потпуно нови приступ" на бежичне, кредити Реарден за обарање Шеноновом закон

ОнЛиве директор открива "потпуно нови приступ" на бежичне, кредити Реарден за обарање Шеноновом Закон је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 29 Мар 2011 13:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ОнЛиве Спот | извор ИоуТубе (Колумбија Сеас) | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар