понеделник, 29 ноември 2010 г.

Toshiba е 32-инчов телевизор Power работи в продължение на 2 часа на интегрирана батерия

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/toshibas-32-inch-power-tv-runs-for-2-hours-on-integrated-batter/:
Вие четете това заглавие правилно, Toshiba обявиха новия си телевизор Power семейството на батерии LED телевизори. Гледай ти, те не са малки преносими. Toshiba на PC 1 определя настояват 32 - или 24-инча и са първите в света (според Toshiba) да се интегрират с акумулаторна добре за около два часа на властта. Защо? Защото дори хората липсва чисти, в съответствие желание сила на ума-обезболяващ избяга, предоставяна от голям футболен мач по телевизията футбол. Групите функция "автоматичен сигнал бустер" технологии за подобряване на разглеждане в райони със слабо покритие на сигнала и "оглед автомобил", за да се оптимизира картината на базата на условията на околната среда осветление. Тош също обяви своя нов 55-инчов 3D 55ZL800 LED водещата телевизия с нов многопроцесорни CEVO на двигателя, както и нейните 29-мм дълбоко серия WL700 на тънък LED телевизори на разположение в 46 - и 55-инчови модели. Вижте пълната информация за медиите след почивката.

Продължавам четене Toshiba е 32-инчов телевизор Power работи в продължение на 2 часа на интегрирана батерия

Toshiba е 32-инчов телевизор Power работи в продължение на 2 часа на интегрирана батерия първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти ноември 2010 г 04:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар