понеделник, 29 ноември 2010 г.

Sectra виртуални масата за аутопсии на разположение сега, Стан Brakhage nonplussed

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/sectra-virtual-autopsy-table-available-now-stan-brakhage-nonplu/:
Въпреки че не предлага нещо остро, ужасна красота (или кръв) от Акта за Виждайки със собствени очи, Sectra на Visual Imaging таблица ще ви позволи да извършите "виртуална аутопсия", с помощта на КАТ и ядрено-магнитен резонанс сканира за пускане 3D пресъздаване на на пациента орган на голям, мултитъч таблица. Нещо повече, тялото може да се разгледа - и дори реже с "виртуални нож." И това е най-накрая на разположение "за масите", както една фирма представител го поставите в имейл тази сутрин (въпреки че ние нещо като фигура, която, ако имате машина за MRI най-вероятно не са една от "масите"). Проверка на PR след почивката, или удари на източника връзка да се получи един за себе си.

Продължавам четене Sectra виртуална таблица аутопсия на разположение сега, Стан Brakhage nonplussed

Sectra виртуална таблица аутопсия на разположение сега, Стан Brakhage nonplussed първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти Ноември, 2010 15:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Sectra | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар