понеделник, 29 ноември 2010 г.

Заключване на велосипеди се изкачва полюса, насърчава кандидат-крадци да се търсят другаде (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/bicycle-lock-climbs-poles-encourages-would-be-thieves-to-look-e/:
Ако сутрин чаша Haterade? Пригответе се да го продухана. Екип от колоездачи / инженери са се събрали това, което може да е най-хубавото нещо да се случи на велосипеди, тъй като Ланс Армстронг, с (в момента анонимен) поле катерене наем заключване, създаден за собствените Конрад Германия. Няма нито дума от това дали (или когато) тази фантазия измишльотина ще влезе в продажба, но ние знаем най-малко един холандски населението , което ще се разделя с най-много евро, колкото е необходимо, за да вземе един дом. С две думи, това устройство ленти около близката светлина поле и след това носи под наем във въздуха (и по този начин, далечен от ръцете на крадците) чрез дистанционно управление. Единствените проблеми? От една страна, това е огромна и трябва да докаже, тревожен за носене. На второ място, ще бъде в цял куп неприятности ако някои друг шегаджия реши да походи си под наем на едно и също поле под твоя. Anywho, видеото след почивката е определено си заслужава да гледате.

Продължавам четене велосипеди заключване изкачва полюса, насърчава кандидат-крадци да се търсят другаде (видео)

Заключване на велосипеди се изкачва полюса, насърчава кандидат-крадци да се търсят другаде (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти Ноември 2010 г 12:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmag | източник SFGate | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар