понеделник, 29 ноември 2010 г.

Стив Балмър търси в отстраняването на Drive Extender от Windows Home Server

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/29/steve-ballmer-looking-into-removal-of-drive-extender-from-window/:
Стив Балмър търси в отстраняването на Drive Extender от Windows Home Server
Windows Home Server не е точно взети на потребителския пазар от буря, което показва още веднъж, че хората се интересуват повече от блестящи нови играчки от защита на техните ценни данни. И все пак е имало огромно количество отрицателна реакция от Microsoft е неотдавнашното решение да се откажа Drive Extender от следващата версия на WHS, в момента с кодово име Вейл . Drive Extender е на високите технологии, който позволява на множество физически дискове, за да действат като един логически том, което го прави лесен за още по-не-раздразнителен хора, за да добавите повече и даде възможност за копиране на данни. Тери Уолш в продължение на We Got Сервира се също изненадан от решението и се възползваха от възможността да се откажа от бележка към Big Poppa Стив Балмър . Той има отговор:
От: Стив Балмър
Изпращан: 26-ти Ноември, 2010 година 05:30
До: Тери Уолш
Тема: RE: MVP Обратна връзка - Windows Home Server "Вейл" Кризата
Нека да погледнем в нея
Да, това е кратък отговор, и да го разбира може да означава всичко или наистина нищо, но това е най-малко един отговор и положителен знак, че огромни протести сред феновете на Windows Server Начало наистина може да се насочи към горната част на изпълнителен верига. Сега ще изчакаме да видим какво ще подвижния обратно ...

Стив Балмър търси в отстраняването на Drive Extender от Windows Home Server първоначално се появи на Engadget на Пон, 29-ти Ноември, 2010 09:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник We Got показване | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар