петък, 3 декември 2010 г.

Samsung продава един милион Galaxy Tab единици, хвърля Android парти по случай

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/samsung-sells-one-million-galaxy-tab-units-throws-an-android-pa/:
Чудите се колко добре една таблетка би направил, ако се повдигне и пуснати на пазара от всички четири основни превозвачи в Америка? Ние все още чакаме за разпределение в рамките на нашите граници, но едва ли съмнение, че безпрецедентно споразумение превозвач помогна Samsung разбие своите прогнози за продажбите Galaxy Tab. Се предполага, инвентар току-що премина от един милион в световен мащаб продажбите на 7-инчов таблетка Android, но Information Week е бързо да се отбележи, че Сами не ясно дали това е звена в канал за продажба или единици в ръцете на потребителите. Така или иначе, един милион от какво да се подиграват, особено като се има предвид, че само 600 000 са били продадени през ноември 22-ри. На фирмата сега се надява да се движат 1.5 милиона от "ги до края на годината и въпреки че все още е далеч от очакваните седем милиона iPads, че са продадени до момента, това е за продажба ставка, която сме сигурни, че никой в" Самсунг "е kvetching за.

Samsung продава един милион Galaxy Tab единици, хвърля Android парти по случай първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти декември 2010 г. 11:04:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Android на Общността | източник В Chosun Ilbo , Information Week | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар