петък, 3 декември 2010 г.

SuperTalent USB 3.0 Express RAM дискове Cache се присъединят към Ceedo да направите вашия преносим приложения (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/supertalent-usb-3-0-express-ram-cache-drives-join-with-ceedo-to/:
SuperTalent USB 3.0 Express RAM кеш са силни бързо, да се присъединят с Ceedo да направите вашия преносим приложения
Няма причина, че USB 3.0 устройство не може да бъде достатъчно бърз, за да поднесат един апартамент, въпреки че повечето приложения се дребнав, ако се опитате да ги управляват от преносима памет на повече от един компютър. SuperTalent се опитва да направи това малко по-лесно от обвързване Ceedo Лични с новите си USB 3.0 Express RAM дискове малка кеш. Ceedo ефективно ви дава възможност да инсталирате и стартирате приложения в сандък с пясък, които могат да бъдат местени от една машина на друга, с идеята, тук се разбира, че иска разполагане, че пясъкът на пламнал новия си диск палеца и тичам тези приложения с диви се откаже, тъй като демонстрира във видеото по-долу. Дисковете започват от $ 59 за 16GB след това да се до $ 119 за 32GB и $ 209 за 64GB модел, но ако искате Ceedo пакети ще трябва да плати $ 20 повече за всеки. Това е най-малко половината от софтуера, разходи за своя сметка.

Продължете да четете SuperTalent USB 3.0 Express RAM дискове Cache се присъединят към Ceedo да направите вашия преносим приложения (видео)

SuperTalent USB 3.0 Express RAM дискове Cache се присъединят към Ceedo да направите вашия преносим приложения (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти декември 2010 год. 09:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник AnandTech | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар