петък, 3 декември 2010 г.

PhoneSuit на Primo Power Core зарежда IPAD, BlackBerry, както и почти всичко останало

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/phonesuits-primo-power-core-charges-your-ipad-blackberry-and/:
PowerSuit е не е непознат за презареждане и зареждане с гориво-арена , и само няколко месеца след въвеждайки се на Primo батерия Cube , ето че се появява това: Primo Power Core. За всички намерения и цели, това е iPhone с размер батерия, и то просто така се случва да бъде напълно в състояние да зареждате своя iPhone или лаптоп лампа. За разлика от по-голямата част от алтернативите, обаче, това 8200mAh пакет може да подмлади едно IPAD, да не говорим за богатството на смартфони Android, майка ти е BlackBerry, няколко неназовани нетбуци (да, сериозно!) И практически всякакви други преносими притурка, която може да се пиян чрез USB. Компанията хвърля в рог на изобилието от съвети по отношение на редица "популярни" устройства, но с високо потребление устройства, като нетбуците ще трябва да се възползва от 12V пристанище. Има външен LED метра такса за да ви държат в течение за това колко мощност остава, и може да се отправи към коефициент близо до вас в замяна на $ 99.95.

Продължавам четене PhoneSuit на Primo Power Core зарежда IPAD, BlackBerry, както и почти всичко останало

PhoneSuit на Primo Power Core зарежда IPAD, BlackBerry, както и почти всичко останало първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти 12, 2010 07:15:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник PowerSuit | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар