сряда, 2 февруари 2011 г.

Verizon iPhone ще влезе в продажба общо в 7 на 10 февруари, вие може да си запази едно на 9 февруари

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/verizon-iphone-will-go-on-general-sale-at-7am-on-february-10th/:
Apple току-що обяви, че утре сутринта рано iPhone Verizon предварителни поръчки ще бъдат достъпни чрез онлайн магазина си, както и - като се започне в 3 часа сутринта, на разположение на настоящи абонати VZW само, и се продават на принципа "първи дошъл, първи обслужен". Още Новини, обаче, може да се намери по-дълбоко в прессъобщение на компанията, която гласи, че предварителни поръчки ще бъдат достъпни за широката публика на 9 февруари, когато ще можете да запазите или има един, представено на стартирането ден, 10 февруари. Магазинът ще отвори вратите си рано, 7 часа - съвпадение на AT & T в началото на откриването на iPhone е оригинална 4 започне още през юни - и наличността ще бъде широка, обхващаща е тухлена Apple и Магазини хоросан, Verizon е 2000 + на дребно места, избрани партньори, а дори и един шут 1-800-2 се присъединят към телефонен номер, можете да се обадите. Така че, наистина, само хора, останали без iPhone Verizon на 11 февруари трябва да бъдат тези, които всъщност не искам.

Продължавам четене Verizon iPhone ще влезе в продажба общо в 7 на 10 февруари, вие може да си запази едно на 9 февруари

Verizon iPhone ще влезе в продажба общо в 7 на 10 февруари, вие може да си запази едно на 9 февруари първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри февруари 2011 09:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар