събота, 7 май 2011 г.

Сони пропушта обећао ПлаиСтатион Нетворк и Криоцити обнове датум, моли за још стрпљења

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/07/sony-misses-promised-playstation-network-and-qriocity-restoratio/:
Упс. Ако ћете сећате, СОНИ одржан шта се може описати само као хитне конференцији за новинаре у Јапану пре недељу дана, како би се питање број уверавања о наставку сервиса који се односи на ПлаиСтатион Нетворк и Криоцити. Седам дана касније, ствари су још увек као мртви као што су били пре Цинцо де Маио. То вече, компаније виши директор за корпоративне комуникације Патрик Сеиболд ударио из брзи упдате Нека свет зна да су они заправо могли да напусте кућу и наћи нешто друго да их забављају "- свиђа или не, ПСН се не враћају Онлине данас. Разлог? 1. маја, компанија Сони је очигледно "нису свесни обим напада на Сони Онлине Ентертаинмент сервере, "и сада, то је окреће своје точкове како би се вратили безбедности на мрежи и" обезбеђује "да се кориснички подаци се безбедно. Господин Сеиболд изгледа да разумете да сте претерано забринути о добијању назад у замаху ствари, и он чак иде тако далеко да питате ваше поверење да Сони ради "све [се] може" да се светла трепери још једном. Ох, и ако сте планирање на посети тај извор везу само да би пронашли нове ЕТА-... не. Сони планира да ажурира вас ", чим могу."

[Хвала, Алекс]

Сони пропушта обећао ПлаиСтатион Нетворк и Криоцити обнове датум, моли за више стрпљења првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 07. мај 2011 03:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик | Соурце ПлаиСтатион блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар