събота, 7 май 2011 г.

Ранд МцНалли'с ТрипМакер РВНД 5510 обећања РВ једноставну навигацију, Робин Вилијамс уз доплату

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/07/rand-mcnallys-tripmaker-rvnd-5510-promises-rv-easy-navigation/:
Да ли сте благи васпитан Калифорније пиће Извршног уморна да је ваш породични одмор претворити у Антића? Да ли се осећате као и сваки пут када покушате да очистите канализациони систем вашег рекреативно возило, неки (додуше смешан) фекалних материја у вези дође до незгоде? Па, не можемо да вам помогнемо у томе, искрено, али можемо вас упутити ка Ранд МцНалли'с ТрипМакер РВНД 5510 - ". Први навигациони уређај посебно дизајниран за РВерс" Ово није за суперванс или кампере: То је за РВС, сине, да ли су се Аирстреам, Монако, слатка Јужне Кореје прилагођене посао или хиппифиед Веггие-РВ . 5510 има РВ једноставан ГПС системом навигације, држећи вас безбедног и легалног на путу. Она такође има више од 14 милиона тачака од интереса, што вам помаже да пронађете све од кампова у најближу болницу животиња. И његов најбољи пута функције прети да постане путовање у незабораван доживљај. ТрипМакер РВНД 5510 продаје за $ 350 и бродовима у Северној Америци у јуну (таман на време за сезону Роад Трип) и, наравно, укључује подршку за канадски француски.

Наставити читање Ранд МцНалли'с ТрипМакер РВНД 5510 обећања РВ једноставну навигацију, Робин Вилијамс уз доплату

Ранд МцНалли'с ТрипМакер РВНД 5510 обећања РВ једноставну навигацију, Робин Вилијамс уз доплату првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 07. мај 2011 11:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Ранд МцНалли | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар