събота, 7 май 2011 г.

Седмица у Аппле: Муња ИМАЦС, ИОС туеакс праћење локације, и још много тога

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4tTjiU7-gvo/week-in-apple-thunderbolt-imacs-ios-location-tracking-tweaks-and-more.ars:

У прошле недеље, Аппле је издао упдате за ИОС уређаја да помогне адресу неке од забринутости око локације за праћење и ослободе, нови, Муња опремљена ИМАЦС. Арс, такође укопана у ССД-замену за МацБоок ОВЦ мелодије и Куадро 4000 Нвидиа, и разговарали о предстојећим променама на МобилеМе, Самсунг тужбу против Аппле у САД, а лажни антивирусни апликација за Мац. Прочитајте о за преглед:

Како да: замените свој Мацбоок Аир ССД-са ОВЦ'с Аура ПРО Експрес : Аппле нуди неколико ССД-опције за свој најновији МацБоок Аир модела, али сада Остале Свет рачунарство нуди три веће, брже ССД-замена. У комбинацији како да и преглед, Арс одлучио да гурне 240ГБ диск у 11 "МацБоок Аир да види шта то је као да имате два пута собу са обећао побољшање перформанси од чак 68 одсто.

Арс Фотографије Куадро 4000 Мац Едитион: НВИДИА једини Мац нуди обећавајући почетак : АРС траје дуго, напорно погледајте најновији нВидиа Про графичке картице за Мац. Да ли је коначно чипова изопштен возача демони које су мучиле претходних издања, или је то још један начин да се добије сталан ток кернела панике?

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар