понеделник, 7 март 2011 г.

Инхабитат је недеља у Греен: Ице Цастлес, картон ступци, колоне и Женеви Ауто-мото

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/06/inhabitats-week-in-green-ice-castles-cardboard-columns-and-t/:
Сваке недеље нашим пријатељима у Инхабитат рекапитулација је најзанимљивији недеље зелене и развој чисте технологије вест за нас - то је недеља у Греен.

Ове недеље Инхабитат приказао неколико застаје дах подвизима архитектуре, почев од серије запањујуће сложених компјутерски дизајниран картона колоне које поседују између 8 и 16 милиона аспеката. Такође смо били погођена задивљујући нето-нула Соларни академије у Немачкој, а ми приказивала Свисс Цхалет који је први стан свет зграде да се у потпуности греје соларне топлотне енергије. На крају хладњак климе спектра, Минесота човек је створио низ огромна Ице Цастлес користе воду из свог геотермалне систем грејања.

Женевски сајам аутомобила је такође почео са великим праском ове недеље као и Ламборгхини је представио свој пуњењем Агера Р. Рацер и Сааб устао из пепела са футуристички Пхоеник хибрид . Ми такође велика вест чуо од неких од најлуксузнијих је светски произвођачи аутомобила као Бентли избацио биогорива погон супераутомобила који може да иде 200 км / х на лед и Роллс-Роице је представио своје све-електрични 102 ЕКС Фантом . Два точка, превоз такође је корак напред, као Даимак представила је први светски бежични електрични еБике и Лос Анђелесу одобрила планове за 1.690 миља од бикеваис .

Ми такође чувају на сјечиво потрошачке технологије са поглед на зелене акредитиве Аппле иПад 2 , а ми вам донели планове истраживача за вруће нове врсте батерија направљен од "замрзнутог дима" . На крају, ми смо научили из недавног истраживања да сигнали мобилних телефона заиста појачати активност мозга , а ми дели свеже нову линију иПод нано ремење гледају само у време за пролеће.

Инхабитат је недеља у Греен: Ице Цастлес, картон ступци, колоне и Женеви салону аутомобила првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 06 Мар 2011 21:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | |

Няма коментари:

Публикуване на коментар