понеделник, 7 март 2011 г.

У фокусу: АРС гостију Моторола Ксоом

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/hd2t_5T2q1k/ars-reviews-the-motorola-xoom.ars:

Моторола Ксоом таблета је први уређај који брод са Андроид 3,0, под кодним именом саће, високо очекиваних нову верзију мобилни оперативни систем компаније Гоогле. Саће представља софистицирану нови кориснички интерфејс који је дизајниран за облику таблета фактора велики корак напред за Андроид. Моторола је упарен са Гоогле софтвером убедљив комад хардвера који пружа одличне перформансе и разумно трајање батерије.

Иако Ксоом има много тога да понуди, производ осећа врло непотпуна. Изненађујући број обећаних хардвера и софтвера функције нису функционалне на почетак и да ће морати да се у будућности омогућити исправке. Ксоом Квалитет је такође смањена неки од раних техничким питањима и ограничења које смо наишли у саће. Гоогле-ов софтвер у повоју таблета гомилу потенцијала, али такође има функцију празнине и грубе ивице које одражавају недостатак зрелости.

У овом прегледу, ми ћемо предузети блиски поглед на Ксоом хардвер, саће корисничко искуство, а Андроид платформу је потенцијал као оперативног система Таблет.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар