понеделник, 7 март 2011 г.

Делл ултра танки лаптоп рачунар добија Цоугар поинт зафркавати, Санди Бридге Инспиронс следеће недеље

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/07/dell-ultra-slim-laptop-gets-cougar-point-tease-sandy-bridge-ins/:
Док Адамо бренда може да буде мртав , Делл је потрага за Ултимате Ултра-Слим лаптоп је све само не сахрањен. Дечака из Тејас само нас пустите у на планира да представи нови "ултра-слим лаптоп потрошача у априлу гарантује да" побуди и задовољства "са својим" лепотом и Брон ГП. " Наравно, нови слимстер ће бити јахање поново уведени Цоугар тачке чипсет и Санди Бридге процесора из Интел-а, као што ће неке нове Делл система на палуби за најаву наредне недеље. Наравно, Делл ће такође бити испоруке Цоугар поинт опције за пословне кориснике ускоро, укључујући и Санди Бридге Латитуде лаптопови, Оптиплек десктоп и лаптоп и десктоп рачунара из своје прецизне поставу. Али, хеј, знамо већина од вас су само заинтересовани за ултра-танки и "иновативне форми." Прочитајте израчуната зафркавати из компаније Делл, након паузе.

Наставити читање Делл ултра танки лаптоп рачунар добија Цоугар поинт зафркавати, Санди Бридге Инспиронс следеће недеље

Делл ултра танки лаптоп рачунар добија Цоугар поинт зафркавати, Санди Бридге Инспиронс следеће недеље првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 07 Апр 2011 08:31:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар