понеделник, 7 март 2011 г.

Судија у Сони вс Геохот налога ИоуТубе и остали да одустану од личне информације корисника

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/07/judge-in-sony-vs-geohot-orders-youtube-and-others-to-give-up-us/:
Запамтите, када Сони тужио Геохот и захтевао да преда ИоуТубе Усер Инфо свих људи који су послали коментаре корисника пс3 Геохот бекство из затвора видео ? Па, резултат победа за СЦЕА, као судија надгледа надлежности откриће случај је процес донео је одлуку да компаније Сони добије оно што жели - информације из: Блуехост (који је домаћин Геохот сајту) у вези који су преузели Јаилбреак, Туиттер у вези са било туеетс од стране Хотз Гоогле Блогспот у вези са коментарима на свом блогу, а поменути ИоуТубе корисничких података. Имајте у виду да Сони добијања ове информације показују да су многи од довнлоадери и коментатори су из Северне Калифорније и да Хотз је хакерисање напори су били усмерени на Калифорније - што значи случај треба да остане у Баи Ареа, уместо да се креће за Нев Јерсеи где Геохот Хацкед његов пс3. Са овим новим информацијама на располагању, Сони боље опремљена да се супротстави Хотз је приједлог одбијен у расправи почетком следећег месеца, али то не значи да ће компанија успети у својој намери да задржи парницу Вест Цоаст афере. Ми ћемо морати да сачекамо и видимо да ли ова најновија победа помаже СОНИ победи у рату. Стаи тунед.

Судија у Сони вс Геохот налога ИоуТубе и остали да одустану од личне информације корисника првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 07 Апр 2011 07:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Кабловски | Соурце Налог (ПДФ) | Пошаљите овај | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар