понеделник, 29 август 2011 г.

Минецрафт програмери издање трејлер за нову игру Свици

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/iUpduzFMcsc/trailer-for-scrolls-from-minecraft-developers-released-at-pax-prime.ars:

Трејлер за предстојећу утакмицу Свици са Минецрафт творац Маркуса "Нотцх" Перссон је пуштен да се Котаку је данас током ПАКС премијера. Траилер приказује ван уметност стил игре, и то има карактер стварања цртеж крупног ратника да ми укратко оживео и ангажовани у борби.

Свици је намењен као крст између игара наплатити картице и игре одбора стратегија где играчи користе своје скуп свитака са ликовима или атрибута да се бори кроз свет, са обе време и позиционирање свитака који доприносе успеху или неуспех. Игра је развијен од стране Мојанг, компанија која је створила Минецрафт, а написао Џери "Тихо" Холкинс од пенни арцаде, иако кратак трејлер не изда своје смисао за хумор.

На Свици сајту , олова дизајнер Јакоба Порсер напомиње да намерава да искористи "све мења садржај" у игри, као и да ће играчи истражују свет, док прераде њихов арсенал скролује на максимално тактичке предности. Недавно, игра је под ватром из Бетхесда, програмери Тхе Елдер Сцроллс серије, који користе реч "свитака" у свом називу.

Траилер се наводи да је Свици "долази на крају", мада последњих саопштења су наговестили да ће игра бити доступна пре краја ове године.

Видео
Траилер: Свици

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар