понеделник, 29 август 2011 г.

ТомТом Проналази апликације, ставља Туиттер, Иелп и још много тога уживо 1535 М ПНД

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CniiaqYw6VY/:
TomTom-GO-LIVE-1535M_thumb

Даме и бактерије, ово је уживо 1535 М који према ТомТом , прва је ПНД са повезаним апликацијама. Који тврде не може баш бити тачно, али уживо 1535 М има импресиван - то јест, импресивна за ГПС - скуп не-стандардне функције кроз различите апликације као што су Туиттер, Иелп, ТрипАдвисор, и места. То су поред ТомТом, и то помоћу повезаних услуга који обухвата цене горива, време и Гоогле Лоцал Сеарцх.

Персонални уређај за навигацију тржиште је изгубила много од своје грома последњих неколико година. Ове апликације су врсте функција које могу имати макар привремено успорили преноса власти на режим смарт телефона. Али авај, уживо 1535 М је ударио неколико година прекасно са луди-високу цену.


Већина апликација је оно што бисте очекивали. Иелп и ТрипАдвисор, добро, саветују путницима у ресторанима и различитим локацијама. Твиттер апликација је обавијено и функционише само као нека врста ауто-Твеетинг уређај, аутоматски шаље цвркут или проверите у једном дођете на локацији; не можете да прочитате туеетс на уређају.

Нова уживо 1535 се очекује касније ове године за $ 299. Већ објавио 2535 М добиће апликације преко фирмвера у неком каснијем тренутку. Уређај, захваљујући своју цену, вероватно само задовољи веома тржишне нише, као потрошачи, који су заиста заинтересовани за апликације вероватно имати смарт телефон који може да повуче двоструку функцију.



Няма коментари:

Публикуване на коментар