понеделник, 29 август 2011 г.

ХТЦ ХД2 одржава СПРИ са манго РТМ и прилагођене РОМ-а, изгледа да обришете коначне препрека (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/28/htc-hd2-keeps-spry-with-mango-rtm-and-custom-rom-looks-to-clear/:
Ви вероватно знате ХТЦ ХД2 као телефон који једноставно не могу бити одржан у прошлости. Иако је почела живот са Виндовс Мобиле 6.5, од тада је упознао боље богатства са Андроид, МееГо, а од недавно ... НоДо . Сада, након цурења Виндовс Телефон РТМ манго , ствари су се загреје поново. Прво, ми смо наићи видео који јасно показује ХД2 гобблинг до верзије 7720 овог тропског воћа без недостаје тукли. Такође, КСДА-Девелоперс чланова ИукиКСДА и кбокмод се припремају да ослободи своју РОМ-концепт заснован на овом издању. Оба пројекта су тренутно задржан од немогућности оперативни систем да правилно препозна мицроСД картицу телефона, али да изгледа да последњи корак пре него пун опсег издање. Ако сте заинтересовани, погледајте видео после паузе и уверите се да сачувате везу извор. Живот је о добити много интересантнији за ХД2.

Наставити читање ХТЦ ХД2 одржава СПРИ са манго РТМ и прилагођене РОМ-а, изгледа да обришете коначне препрека (видео запис)

ХТЦ ХД2 одржава СПРИ са манго РТМ и прилагођене РОМ-а, изгледа да обришете коначне препрека (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 28. Авг 2011 14:07:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ВМПоверусер | извор КСДА-Девелоперс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар