понеделник, 29 август 2011 г.

Укључен: случајно телефон компаније, 1. део

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/28/switched-on-the-accidental-handset-company-part-1/:
Сваке недеље Рос Рубин, доприноси укључен , колумну о потрошачка технологија.

Тек компаније аквизиције често траже да преобликују компаније или чак целу индустрију. Куповина примењених Семантика катализованих Гоогле успон на мрежи доминацију оглашавање. Аппле куповину наредне трансформисао мапе пута бивши је оперативног система. И ХП спајања са Цомпак створио 40 милијарди долара електрана продавац оперативног система Виндовс рачунара.

То није случај са " Гоогорола "кованицу да је свет раније знали само као италијански плаве сиреве често распадали у одрезак салата. Заиста, Гоогле-ов недавно објаве своју намеру да стекне Моторола Мобилност за $ 12.5 милијарди долара може се испоставити да се највиши профил стицање циљ је икада имао за циљ одржавање статуса кво. Наговестио је блог посту од Гоогле главног правног саветника и исечен пратиле цену изјаве ривала Андроид Моторола лиценци хвали правну заштиту, блогу најављује куповине обећао да ће "пуњење" Андроид. Али, касније Гоогле-конференцијски позив у вези спајања ојачан да је "ИП адреса" Гоогле жели да стекне се не залаже за "Невероватно телефони". Гоогле има за циљ да окрепити Андроид једноставно тако што слободу да напредак неоптерећено уз успешан пут је већ у великој мери жртвовали се.

Наставити читање укључен: случајно телефон компаније, 1. део

Укључен: случајно телефон компаније, део 1 првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 28. Авг 2011 18:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар