понеделник, 29 август 2011 г.

Самсунг цхатон сервис размене доноси слободно текстинг на Андроид, Иос и БлацкБерри (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/29/samsungs-chaton-messaging-service-brings-free-texting-to-androi/:
Изгледа Самсунг је требало да умочи своју прстима у мобилном порука тржишту, уз нове услуге под називом цхатон. Најављено да деби на сајму ИФА ове недеље , апликација доноси уноса текста, групно ћаскање и слике / видео дељење не само да Самсунг Бада оперативни систем, али да Иос, Андроид и БлацкБерри платформе, као и. Према корејски произвођач, новог клијента ће бити доступан у две верзије: основна карактеристика један за телефоне и друге, сложеније варијација која омогућава смарт телефона корисницима да коментар на другим профилима, пошаљите анимирани поруке и визуализују њихове најчешће контактирао пријатеље, као приказана изнад. Компанија такође планира да објави веб засновани верзија која ће донети сличну функционалност на ПЦ. Цхатон је најављено да уживо следећег месеца (у више од 120 земаља и 62 језика), али можете наћи више информација на демо видео и преведен ПР-а, после паузе.

Наставити читање Самсунг цхатон сервис размене доноси слободно текстинг на Андроид, Иос и БлацкБерри (видео запис)

Самсунг цхатон сервис размене доноси слободно текстинг на Андроид, Иос и БлацкБерри (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 29 Апр 2011 06:39:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Самми хуб | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар