понеделник, 29 август 2011 г.

Инхабитат је недеља у Зелено: Осветљење Супербике, кинетичка енергија генератора и вибрира рукавице

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/28/inhabitats-week-in-green-lighting-superbike-kinetic-energy-ge/:
Сваке недеље наши пријатељи на Инхабитат подсетимо недеље најзанимљивији зелена развој и цлеантецх вест за нас - то је недеља у зелено.

Прошло је недељу дана епске за заштиту животне средине вести као Инхабитат известио да источне обале баттенед своје поклопаца против силе урагана Ирене , која је стигла у пратњи 5,6 земљотреса који су потресли Источној приморски из Вирџиније до Њујорка. Саставио смо низ савета како би нашим читаоцима време олује, а узели смо ближи поглед на шест нуклеарних електрана које су уздрмане необични земљотрес источној обали је. Такође приказао смо неколико невероватних примера хигх-тецх архитектуре - недавно крунисан свету највише ЛЕЕД Платинум изградњу и најдужи тунел свету , које је Русија недавно најавио да Равна див Беринг.

Говорећи о изузетно напредак у одрживом транспорту, ове недеље смо узели у погледамо шта може да буде најмоћнија електрични аутомобил на свету , а ми вам донели снимак 200 мпх осветљење Супербике разбијање свету земљу брзински рекорд. Такодје смо видели еко возила скину за зелени хоризонта као Оливера ВТОЛ представио ултра-ефикасним авион са 6 мотора , тим инжењера у Африци изграђен уради шатла у локалној башти, а лети ПараМото Трике порасла преко неба. На тему путовања авионом, можда ћете желети да проверите наше шест савете за летење са малом децом (без Бенадрил).

То је био велики седмица за ношење технологију, као и истраживачи представио моћна кинетичке енергије генератора који може да стане у патикама. Такодје смо видели вибрирајуће рукавицу која побољшава перформансе мотора, повратне рукавице који омогућава слепима да виде са Сонар, и низ антена-уграђених одећу која нуди дискретан начин без употребе руку комуникације. Коначно, чули смо Ештон Кучер је предвидети да ће ношење технологија бити следећи велики талас , а ми смо заједнички ГЛ

Няма коментари:

Публикуване на коментар