събота, 19 февруари 2011 г.

Седмица у Аппле: иПхоне симболи, како они раде?

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/E_viPS1QT-0/week-in-apple-iphone-symbols-how-do-they-work.ars:

Топ вести Аппле је широм карте ове прошле недеље. Аппле је најавио свој нови (контроверзног) претплата систем за ИОС Апп Сторе, иПхоне Нано и МобилеМе гласине отрча осион, Аппле је објавио нову добављача одговорност извештај (са бонус "принудно рад"), а ми смо провели време анализирајући шта симбола на леђа на иПхоне значе. Прочитајте о за преглед:

Питајте Арс: Шта су оне симболе на полеђини је иПхоне? : Шта су сви они скитница маркица на доњи део леђа на иПхоне и друге гаџете? Арс добија струка дубоко у регулаторном статута да вам донесе одговор.

Веризон против АТ & Т,: Дуелинг иПхоне покреће, а шта Веризон урадио праву : Веризон иПхоне лансирање је језа у односу на прошлост хаос који падала киша на АТ & Т иПхоне покреће. Зашто су потпуно разлика? Арс се погледа како се покреће разликују и зашто Веризон купцима изгледају тако много касније срећнији дана.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар