понеделник, 24 януари 2011 г.

NVIDIA Tegra 3, оборудван с 1.5GHz четири-ядрени лудост, дразни от familar слайд

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/nvidia-tegra-3-equipped-with-1-5ghz-quad-core-madness-teased-b/:
Как агресивно да NVIDIA получа? Това е въпросът, озадачаващи ни brainboxes точно сега, както ние гледаме на пълната версия на слайд, който да ни уведомите за потенциален Tegra 2 3D чипове през уикенда. Не всеки ден ще чуете на 1.5GHz и четириядрени мобилни SOC, но откритието ни за потвърждаване на доказателствата за T25 модул заседание заедно с това ни прави по-склонни да кредитират възможност за Blu-лъч схрусква, 13 800 MIPS-способни, многожилен Cortex-A9 Tegra 3 . Освен това, на пътната карта на образци от продукцията през Q4 на 2010 г. се вписва идеално с твърдението, че NVIDIA Tegra 3 е " почти готов "през септември същата година. Определянето ULP на този списък означава свръхмаломощни в разговорния език NVIDIA, които могат да посочат едно агресивно настроени система за управление на захранването - единственият начин ние можем да си представим един четири-ядрени нещо, работещи в една таблетка. Есен 2011 г., когато трябва да знаем със сигурност.

NVIDIA Tegra 3, оборудван с 1.5GHz четири-ядрени лудост, дразни от familar слайд първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти Януари 2011 г 07:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink @ Darkhorse166 (Twitter) | източник Светлата страна на Новини | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар