понеделник, 24 януари 2011 г.

Zelrix електронни срещу мигрена кръпка глави на FDA за преразглеждане

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/23/zelrix-electronic-anti-migraine-patch-heads-to-the-fda-for-revie/:
Видяхме някои електронни устройства, които обещават да лекува мигрена в миналото, но NuPathe на Zelrix кръпка със сигурност изглежда да е сред най-практичните, а това е само намерила една стъпка по-близо до американския пазар. Наскоро компанията обяви, че FDA е приел подаването си за ново лекарство за кандидатстване, и тя казва, че сега е целева дата на 29-ти август 2011 год за FDA да завърши своя преглед. Що се отнася до самата корекция, това е за еднократна употреба, пластир, който се позовава на лек електрически ток "активно транспорт" срещу мигрена суматриптан наркотици през кожата с помощта на процес, наречен йонофореза. Това, NuPathe казва, не само дава възможност за по-последователно и контролирана доставка на наркотици, но също така заобикаля гадене и повръщане, което може да възникне при вземане на лекарства през устата - която дружеството отбелязва, може да бъде достатъчно, за да причини някои хора да се избегне приема на лекарството като цяло. Ръководителят на миналото на почивка за пълното съобщение за медиите.

Продължавам четене Zelrix електронни срещу мигрена кръпка глави на FDA за преразглеждане

Zelrix електронни срещу мигрена кръпка глави на FDA за преразглеждане първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти Януари 2011 г 23:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink MedGadget | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар