понеделник, 24 януари 2011 г.

Digital Storm е тънък десктоп Enix отнема Sandy Bridge да 4.7GHz

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/digital-storms-slim-enix-desktop-takes-sandy-bridge-to-4-7ghz/:
Overclocked, специално изградена компютри са нищо ново , нито е 4.7GHz от фабриката . Но Digital Storm е успял да вземе един от най-новите чипове на Intel Sandy Bridge на тази височина, и това е това в случай, че е далеч от най-тънки от кулите там. Изцяло новият Enix разчита на Micro-ATX дънната платка, вертикално разсейване на топлината и дъното, че ротационното 90 градуса - ". Възползват от естествена тенденция да се увеличава топлината на" ход, който е се прави, за да се Потребителите могат да поръчват от днес, с $ 1,132 базата похвала Core i3-2100, 4GB DDR3-1600 памет, 1GB GeForce на NVIDIA GT 220, един 1TB твърд диск и копие на Windows 7 Home Premium. Високият клас модел върховете на най-малко на север от две големи, като всеки модел предлага горещо суап залив и чифт USB 3.0 портове. Ай Кенди е по-ниска, както и източник връзка не трябва да се осмелих да освен ако не сте доста имунизирани срещу импулс купува.

Продължавам четене Storm е тънък Digital десктоп Enix отнема Sandy Bridge да 4.7GHz

Digital Storm е тънък десктоп Enix отнема Sandy Bridge да 4.7GHz първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти януари 2011 год 13:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Digital Storm | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар