понеделник, 24 януари 2011 г.

Magic Box MagSafe моден комплект носи външна батерия обратно към вашия Mac (някои необходими за сглобяване)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/magic-box-magsafe-mod-kit-brings-the-external-battery-back-to-yo/:
Това не е точно за запояване пушки на разсъмване , но тя изглежда като HyperMac преминава през няколко somersaults за да се гарантира, че нейните продукти се задържат на пазара, без да нарушител на правния екип на Apple. Първо беше автоматично HyperJuice / авиокомпания адаптер , а сега Magic Box Нещата отиват към още по-агресивни ниво. Първа стъпка: намаляване на захранващия кабел на властта MagSafe адаптер за вашия Mac в половината. Втора стъпка: изхранване на кабел, който да намали наполовина в MagicBox ... и вече имате свой собствен HyperMac батерия за тези изключително дълго liveblogging сесии. Изглежда просто мъртъв, нали? И към настоящия момент, компанията се хвърлят в свободна зарядно за кола за подслаждане на сделката. Налични за $ 50 на месец март.

Magic Box MagSafe моден комплект носи външна батерия обратно към вашия Mac (някои необходими за сглобяване) първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти януари, 2011 15:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmodo | източник HyperMac | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар