понеделник, 24 януари 2011 г.

HTC HD2 вече може две операционни системи Windows 7 Телефон и Android, обещава да ги обичам еднакво

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/htc-hd2-can-now-dual-boot-windows-phone-7-and-android-promises/:
Вие сте виждали Windows 7 Телефон и Android, така пренесли на тържествен HTC HD2, сега какво ще кажете за тях като за едно и също устройство по едно и също време? Е, не буквално по същото време, че ще бъде най-различни объркващи, но неспокоен души в продължение на XDA-разработчиците са измислили различни начини да инсталирате и двете WP7 и Android на HD2, докато използвате една и съща карта SD. Ние сме ги погледна и нито един от методите, съвсем не са маловажни, или, нали знаеш, е лесно, но след това какво ще е смисълът на две операционни решение, ако всеки може просто и да я изпълняваме? Подробни инструкции очакват при източника връзка.

[Благодаря, engadgeteer]

Продължавам четене HTC HD2 вече могат две операционни системи Windows 7 Телефон и Android, обещава да ги обичам еднакво

HTC HD2 вече може две операционни системи Windows 7 Телефон и Android, обещава да ги обичам еднакво първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти януари 2011 година 04:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Pocketnow | източник XDA-фирми , vgeorom (YouTube) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар