понеделник, 24 януари 2011 г.

Sony Ericsson Xperia Arc подложени на обстоен преглед видео

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/24/sony-ericsson-xperia-arc-subjected-to-a-thorough-video-preview/:
Това няма да е първата (или по някакъв начин последен) видео ще видите Xperia дъга с участието на, но това е най-изчерпателното изглежда сме имали до момента на този фино изработени Android телефон пищен. Момчетата в продължение на HDBlog.it някак си произход както в сребрист и черен вариант на Sony Ericsson предстоящите 4.2-инчов и те като се има предвид двойка хубав и задълбочен преглед видео. Те съобщават, че щастливо влачите и пускате, е широко разпространените характеристики на Sony Ericsson в по-ранната X10 , са намалени до обикновена джаджа, което ги прави "много по-малко намеса" и в резултат на което останалата част от потребителския интерфейс да бъдат "по-бързо и по-лесен за използване." Направете скок миналото на почивка, за да получите пълна чиния на SE, най-новите и най-голямо.

Продължавам четене Sony Ericsson Xperia Arc подложени на обстоен преглед видео

Sony Ericsson Xperia Arc подложени на обстоен преглед видео първоначално се появи на Engadget на Пон, 24-ти януари 2011 06:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник HDBlog.it (1) , (2) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар