петък, 9 септември 2011 г.

Мицрософт-ов Цлоуд Укратко испарава, оставља до 365 милиона корисника без приступа четири сата

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/sZ44voOqDaY/:
internet-kill-switch

Први е-маил погодио ТецхЦрунцх је врх линију у 11:32. Други убрзо затим говоре исту ствар: велики Мицрософт облак услуге су доле широм света. Хотмаил, СкиДриве, као и Мицрософт-ов недавно покренуо Гоогле докумената конкурента , канцеларија 365 су сви унаццессабле. Корисници су на Твиттер-у и нашим врха линију да изразе свој бес, али онда око четири сата после одласка на форуму, услуге су обновљени уз мало објасњење за своје застоје од Мицрософта.

Мицрософт Оффициал блогове и Твиттер рачуни били заузети гаси малу односе са јавношћу Планети успоне, али ове ствари се дешавају и било је мало портпароли могао да уради али реците корисницима да чврсто седи. Сервери могу да иду доле. Базе података могу бити избрисан. Далеководи се може исећи.

Око 3:00 ЕСТ јутрос услуга почела да ради поново. Мицрософт је објавио преко програма Виндовс Ливе блогу да су ДНС сервери обновљена и већину купаца требало би да видите услугу вратити у року од 30 минута.


Компанија укратко објаснио на другом блогу да испада изазвао јужној Калифорнији нестанка струје, који, ако се осврнемо на застоја, шибице до прилично добро. Међутим, то пост је касније повукао и Мицрософт тек треба да потврди тај извештај. (Снимак екрана захваљујући ИТневс АЈ )

Ово се дешава да се други пут за мање од месец дана да се Канцеларија 365 је доле. Последњи испад је трајао 3 сата и затражено Мицрософт да понуди купцима - морате да платите за Оффице 365 - 25% попуста за своје невоље. Нема речи о попуст у ово време.

Дакле, тек тако, на почетку дана за већи део Европе, највећи део Мицрософт Цлоуд Сервицес је на форуму и су касније обновљени неколико сати. Сваки онлајн сервис види застоје, али овај најновији хит на услуге Мицрософт је још један ударац првенствено за своје ох-тако-важан одговор на Гоогле Доцс. Уптиме је најважнији да се Цлоуд Сервицес и Мицрософт у последње време није се баш показао да може да пружи поуздане услуге. Ево надају краја године цене боље за Оффице 365.


Компанија: Мицрософт
Лансирање Датум: април 4, 1974

Няма коментари:

Публикуване на коментар