понеделник, 10 октомври 2011 г.

Ацер најављује Интел Цоре и5 Ацер Аспире С3 Ултрабоок, који је доступан ове недеље Ултра преговарање од $ 899

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nl8NuGrblHk/:
acer-aspire-s3

Пази, ултрабоок одлука. Ацер С3 је овде и то је подесити да се светли ултрабоок сцени. Овај мали монструм паковања друге генерације Цоре процесоре, 13.3-инчни ХД екран, и ССД и ХДД и 0,51 инча дебела шасије направљена од алуминијума и магнезијума који је тежак само 2.98 кг. Али, најбољи део је далеко цена: $ 899. Иеп, они спецификације комбинују да би С3 најјефтинији и један од најбоље опремљених ултрабоокс још.

13,3-инчни 16:9 екранима стенама 1366 к 768 резолуција и хране Виндовс 7 Хоме Премиум по Интел ХД Графика 3000 ГПУ-а, Цоре и5-2467М процесор и 4ГБ РАМ-а. Ацер држава власнички хибридни приправности технологија омогућава 50 дана рада у режиму мировања моћи и 6 сати непрекидног коришћења - наравно да ћемо тестирати други тврде када смо добили нашу јединицу преглед. 20ГБ ССД-ручке системске датотеке за брзо покретање пута, али 320ГБ даје власник много остава.

Овај дуал-моде хард диск подесите даје С3 код тренутног система враћа. Наставак из стања мировања траје 2 секунде, док буђења из дубоког сна, који активира после одређеног времена, потребно је само 8 секунди. За бољи или лошији, С3 је само ултрабоок тренутно на тржишту са овим ССД-/ ХДД-аферу.

Ацер Аспире С3-951 прегледа продавци касније ове недеље, а само почетак ултрабоок напада Ацер. Постоји више предстојећих модела заказана, али жртве ће бити за добре разлоге. Планирана Цоре и7 процесор ће вероватно смањити животни век батерије, али повећање рачунарске може док ће Цоре и3 вероватно не обрнуто (и потенцијално пад цена мало). Већи солид стате дриве се такође точено.

АЦЕР је веома минималистички приступ са дизајном С3 је. Само СД картице читач, портом за слушалице и моћ и светла статуса батерије се налазе на спољним ивицама. Задња страна поседује два у пуној величини УСБ порта, ХДМИ излаз и конектор за напајање. Отворите поклопац и ту је простран удубљене Цхицлет тастатуре. На свом најдебљем делу, С3 је само .5 мм дебљи од МацБоок Аир. Али, опрости ми, Стив, С3 изгледа боље, кошта мање, и, бар за мене, враћа наду да компаније могу, осим јабука заправо изградити добро изгледа и извођење портабл машина.


Няма коментари:

Публикуване на коментар