понеделник, 10 октомври 2011 г.

Детаљи о Самсунг Галаки ИИ исцури: 1.8ГХз дуал цоре ЦПУ и 12МП камера?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/10/details-on-the-samsung-galaxy-s-iii-leak-out-1-8ghz-dual-core-c/:
Још увек смо чекали ослобађање Самсунг Галаки ИИ на Т-Мобиле ове недеље, а ипак већ почиње да изгледа као полу-једе доручак јучерашњег. То је зато што неки фази детаљи су сада цурење више о својим неизбежан наследника, мистично Галаки ИИ. Процурила презентација слајдова горе, открио Пхандроид, показује телефон који је паковање 1.8ГХз дуал цоре ЦПУ са Екинос 4212 2 ГБ РАМ меморије и 12 мегапиксела позади камера. Ох, и 4,6-инчни Супер АМОЛЕД плус ХД екран није превише ни бедног. Ако је ово завршава се тачно, ми смо мало збуњени укључивање четири тастера на дну - одступање од прва два Галаки уређаја - и зашто слајд се односи на оригинални Галаки како ради на Екинос процесор, а не Хуммингбирд. Боја нас нијансу скептика, јер смо још неколико месеци из ЦЕС-у и МВЦ, али никада није прерано да почнете да узбуђен због предстојећег уређај, зар не?

Детаљи о Самсунг Галаки ИИ исцури: 1.8ГХз дуал цоре ЦПУ и 12МП камера? првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 10 Мар 2011 14:19:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк АндроидЦоммунити | извор Пхандроид | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар