понеделник, 10 октомври 2011 г.

Америцан Екпресс да објави АПИ за дигитални новчаник платформа Сервирати; Фокусира се на подацима и персонализација

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Zv1J1fmiInM/:
Serve

Током протекле године, Америцан Екпресс је израду неколико кључних плаћања партнерства са технолошких компанија и покренуо преузети дигитални новчаник, Служи. Служи интегрише различите опције плаћања у јединствени рачун који може да се финансира из банковног рачуна, дебитне, кредит или пуњење картице. Компанија је такође слетео низ уносних послова носиоца партнера за Сервирати. Одвојено од служе, Америцан Екпресс " недавно партнерства у простору плаћања су Фоурскуаре , Фацебоок- а чак и Зинга за персонализоване бави. Сели смо недавно Харсхул Сангхи, Америцан Екпресс "нови потпредседник привредни раст предузећа Групе за ћаскање о служе, дигитални новчаник и како компанија планира да доминира плаћање простора.

Сангхи, који је раније извршни директор у Северној Америци подухвата активности за Моторола, придружио АМЕКС у септембру. Његов фокус је на даљем развоју Сервирати бренд и формирање ова партнерства који ће помоћи прошири базу картица члан у нове сегменте.

Сангхи објашњава да, док свака уплата компаније (укључујући чак и Гоогле) и кредитне картице предузећа је представио своју верзију дигиталног новчаник, то је вхатс у новчанику који је заиста важно. "Новчаник који је највећи бренд партнерства је оно што корисници ће такође гравитирају", каже он. И то новчаник треба да кравату неприметно, са програма лојалности, и виртуелне валуте, због чега је АМЕКС купио виртуелна валута монетизације платформа Сометрицс пре неколико недеља. И новчаник треба да продавница нуди и бави, као и да потрошачи не морају да носе око купона или попусти за продавницу.

Док комерцијалне партнерства су дефинитивно кључ за широку привлачност Послужите, део мастер плана Сангхи у унапређивању Сервирати присуство је веза са програмерима. "Тешко је за мобилно плаћање новооснованих на скали без партнерства са неким од главних финансијских партнера", објашњава он. "Има много регулације, у смислу кретања новца и преваре менаџмента и желимо да се партнера мобилно плаћање новооснованих мисле о у овом простору." Сангхи каже да је у првој половини наредне године, Америцан Екпресс ће отворити Сервирати платформа за програмерској заједници.

Још једна област у којој Америцан Екпресс фокусира своје напоре када је у питању сервис је на подацима. "Подаци ће бити разлици фактор у простору плаћања", објашњава Сангхи. Персонализовано искуство ће бити кључна у обезбеђивању дигитални новчаник који потрошачи стадо да, каже он. И то не само куповином података који Америцан Екпресс је у потрази за моје.

Намера података, структурираних података и неструктурираних података ће сви играти део испоруке персонализоване исплате искуство на Твиттер-у. То значи да анализира ствари као што су Туеетс, Твиттер осећања, ваш друштвени граф, Фацебоок ажурирања и још много тога да пружи циљану понуде. "Магија ће бити у ожени структурираних података и неструктурираних података за резултате у реалном времену", каже Сангхи.

Са 100 милиона картица чланова, Америцан Екпресс "дата могућности су велике. Али приватност је кључно питање у овом података, каже Сан

Няма коментари:

Публикуване на коментар