понеделник, 10 октомври 2011 г.

ГхостГуитар је страшан увећане ваздуха гитара за иПад, иПхоне

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Hj2yNVQaH8o/ghostguitar-is-an-awesome-augmented-air-guitar-for-ipad-iphone.ars:

ГхостГуитар је апликација која ће променити опрема за гитару. Више не морате да замислите страшан звук да сте испумпавање своје имагинарне секире. Уместо тога, можете да користите талентованим рукама да пумпа стварне акорде власт. Као промо похвала каже: "На крају. Прави ваздух гитару. "

Апликација користи предње стране камере у вашем иПхоне или иПад 2 за праћење руке, а онда Струм са десном руком док трење акорде са леве стране. Понекад, можете чак да изаберете појединачне жице.

Видео

Када се навикнете на њега, праћење ради изненађујуће добро. То је најпрецизнији на пар метара, имао сам проблема да га видим руке од даље, али ако сам ставио на црно мајицу (званична авио-гитара униформи), онда вероватно бих бити у реду.

Можете одабрати гитаре, изаберите прогресија акорда, коришћење ефеката педале, а постоји чак и "Гхост бенд" да вас прате.

Постоји више. Ако можете да пева (или не, претпостављам), онда можете и да снимите вокал на вашем ремек-дело. Да ли сам рекао "рекорд"? Да. Можете да снимите свој рад, а ако направите посебно одличне перформансе, можете да је сачувате као звук или видео фајл а затим га делите са онима које волите (или мрзе) највише.

Био сам потпуно скептик долази, али игра се испостави да је прилично Ауесоме. Није Гаража бенд, али ти си прилично гарантовано да бисте добили више од $ 2 у вредности од забаве ван ње. Погодбе.

ГхостГуитар [Апп Сторе]

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар