петък, 22 юли 2011 г.

Наши Најновије запослених: Тецхатхев Црунцхерин, Гоогле + Мавен

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/i1VjF5VaAwo/:

Раније данас, Гоогле је почео да забрани брендова који су се пријавили за Гоогле + профиле када не би требало да. Неки су огорчени овим, али истина је да је Гоогле на почетку рекао да је Гоогле + је требало за прави људи само за сада, и да марка / компанија подршка ће доћи. То је разлог зашто ТецхЦрунцх није подешен Гоогле + налога. Гоогле нас је замолио да сачека. Дакле, ми смо чекали.

Као укупног Сцхмуцкс.

Испоставило се, Гоогле је у ствари сасвим у реду са допуштајући тим маркама / компанијама држе рачуне они поставили, све док особа је додељена налог. Или нешто . Даље, сада сте поново размишља цела ствар бренд у целини .

Другим речима, они потпуно пијан нас преко. Смо се седели као идиоти играње наше палчеве док наши такмичари поставите Гоогле + рачуне за своје фидове са вестима. А у неким случајевима, су стекли на десетине хиљада - или стотинама хиљада следбеника. Као што сам објаснио раније, Гоогле + је већ значајно возач саобраћаја на сајтовима који га користе . И услуга наставља да расте, наизглед милионе, сваки дан.

Бисмо бити први да признам да без Твиттер-Сул (предложио листа корисника), не бисмо добили готово саобраћаја који радимо са Туиттер. И заправо, када смо били уклоњени из Сул (пост-Твиттергате), наш број је погодио. У суштини, Гоогле је управо нас оставио своје СУЛ за Гоогле + говорећи нам, нисмо успели да рачуна, дајући наши такмичари тона саобраћаја и следбеника, а затим давање њима амнестија за кршење правила.

"Искрено, цела ствар је у хаосу," Дени Саливен пише. Он наставља да додатно смеће ову јацкассери овде и овде . По мом мишљењу, то је у ствари горе него јацкассери .

Дакле, ево шта смо да радимо. Направите налог!

По веома, веома јасна правила компаније Гоогле, неко мора да га покренете, тако да смо ангажовали некога! Упознајте Тецхатхев Црунцхерин , нашег најновијег запослених. Он је стидљив, тако да не може да га видимо око много, али је овде живи у ТецхЦрунцх седишту. Под столом. Он је страшан момак. И живи за Гоогле +. Воли га. Акције срање из наше ТецхЦрунцх постова. То је страшан.

Дакле, нас не (и себе), услугу и пратите Тецхатхев . Редовно ћемо послати наше најбоље поруке за вас да прочитате, коментар, и уживајте.


Няма коментари:

Публикуване на коментар