събота, 16 юли 2011 г.

ВиФи хакер земље 18-годишње затворске казне, пол учиниоца статус за кампању сајбер освете

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/15/wifi-hacker-lands-18-year-prison-sentence-sex-offender-status-f/:
Чекић
Види, ми схватамо да буде оптужен за педофилију је страшно, али ако нисте спремни на трошење времена у покус, то вероватно није најбоље да тачно ваше освете хакерисања и кадрирање ваше тужиоци за израду терористичким претњама или преузимањем дечју порнографију. То је био несрећни пут изабран од стране Миннесотан Бери Ардолф, чије комшије Мет и Витанији Костолник отишао у полицију након што је наводно пољубио своју четири-годишњи син на уснама. Ардолф провалили у неколико Ви-Фи и е-поште, а користи их за слање порно на МиСпаце , пошаљите претње Џо Бајден, а експлицитне долазе додатака за Матт-сарадницима. Сада 46-годишњи цибербулли се суочава 18 година затвора, тврд казну за први пут преступник сигуран, али истрага открила Костолникс нису његове прве жртве. Поред тога што је дуго остати у затвору Ардолф ће такође морати да се региструју као секс преступника - иронија били сигурни није изгубљен на њега.

[Хвала, Алан]
[Слика љубазношћу Џејсон Морисон]

ВиФи хакер земље 18-годишње затворске казне, пол учиниоца статус за кампању сајбер освете првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 15 Јул 2011 20:46:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Жичани | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар